Miesten läskit pois ja lihasta tilalle / 15.8.2016 & 15.1.2017

HUOM! VALMENNUS EI OLE MYYNNISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ


MIESTEN LÄSKIT POIS, LIHASTA TILALLE - Timo Haikarainen, LitM & PT

Sulata vararengas ja hanki lihaksikas ”kesä-look”, joka kääntää päät ja josta olet ylpeä!

 • Heitä hyvästit ”pulkannaruille” ja täytä paidanhiha maskuliinisilla lihasmuodoilla! 
 • Vaihda arjen painostava väsymys viriiliin energiaan ja itsevarmuuteen!
 • 2017 on sinun vuotesi – juhannuksena voit olla elämäsi kunnossa. Nyt on aika aloittaa. 
 • Kevätkauden 2017 viimeinen Miesten Läskit pois & Lihasta tilalle verkkovalmennus starttaa 27.2.2017.
 • Lue eteenpäin ja tutustu valmennusmenetelmään, joka on todistanut toimivuutensa ja tuottanut super-tuloksia jo tuhansilla ihmisillä!

4 kuukauden verkkovalmennus Suomen kokeneimman Personal Trainerin opeilla

 • 4 kuukauden valmennuskokonaisuus, jolla muokkaat kroppaasi ennen näkemättömällä tavalla –tulostakuulla
 • Valmennus on kehitetty 4 kertaa loppuunmyydystä 2kk superkiinteytys-seminaarivalmennuksesta
 • Bonuksena mukana yhteensä 6 tuntia tiukkaa luento- ja videomateriaalia rasvaa polttavan ja lihasta kehittävän treeni ja ravinnon saloista
 • Lisäksi huikean palautteen saanut käytännön demovideo laadukkaan ja kehittävän harjoittelun toteutuksesta
 • Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä henkilöitä - kyseessä ei ole tuhansien massavalmennus

Haluatko?

Jopa +2 kg lisää lihasmassaa kuukaudessa? Haluatko kutistaa mahaa ja jenkkakahvoja silmissä, puskea voimatasosi katosta läpi ja roppakaupalla energiaa ja itsevarmuutta? Jos haaveilet näistä, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tullut: Suomen kokenein Personal Trainer, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, paljastaa tässä nettivalmennuksessa salaisuutensa, joilla saat supertuloksia ilman turhauttavaa arpapeliä.

Mistä on kysymys?

 • Oletko miettinyt, että ”jotain tarttis tehdä”, mutta olet edelleen mietinnän asteella ja mitään ei tapahdu?
 • Etkö ole päässyt vielä haluamaasi lopputulokseen?
 • Häpeätkö ottaa paitasi pois uimahallissa, puhumattakaan hieman intiimimmistä tilanteista?
 • Etkö tiedä, mistä aloittaisit saadaksesi heti loistavia tuloksia?
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi tai vaan haaskaat aikaasi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?
 • Oletko jämähtänyt paikoillesi harjoittelussa? Käyt salilla, mutta et näytä siltä, että kävisit?
 • Haluatko nopeasti takaisin kehityksen tielle turhauttavalta ja treeni-innon tappavalta tasannevaiheelta?
 • Oletko kokeillut netistä tai lehdistä harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?
 • Haluatko treenata ohjelmilla, joka saa tavallisen Matti Meikäläisen kasvamaan kuin heinän kevätsateella –sen sijasta, että treenaisit supergeenit omaavan body-urheilijan treeniohjelmalla, joka johtaa huonoihin tuloksiin ja ylirasitukseen?
 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja sadoilla asiakkailla toimiviksi osoittautuneiden harjoitusmenetelmien avulla?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoittelumalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla on täysi varmuus, että teet oikeita asioita?
 • Haluatko saada kaverisi kyselemään, mitä oikein teet itsellesi, kun palasi kasvaa silmissä?
 • Haluatko kerrankin näyttää itsellesi, että pystyt hankkimaan atleettisen vartalon? Ja näyttää epäilijöillesi pitkää nenää kehittymällä todella kovaa vauhtia?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, lue eteenpäin, sillä seuraavat asiat voivat tehdä todellisen käänteen harjoittelussasi ja saavuttamissasi tuloksissa! 

Panosta treeniin, joka tuottaa tuloksia

Kova panostus harjoitteluun ei aina tuota optimaalisia tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia asioita: 5-jakoisia kehonrakennusohjelmia, 5*5 –harjoittelua, HIIT-treeniä tai kehonpainoharjoituksia, mutta ilman toivomiasi tuloksia.

Et ole yksin. Räjähdysmäisesti kasvaneella kuntoilualalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai todella isoon kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa poikkeuksellisia tuloksia tavalliselle treenaajalle – ei huippu-geenit omaavalle kehonrakentajalle tai shortsi-fitness -kisaajalle, joka oli iso ja lihaksikas jo valmennuksen aloittaessaan ja jolla on aikaa harjoitella kaksi kertaa päivässä 6 päivänä viikossa.

Onneksi uskomattoman nopeaan kehonmuokkaukseen on olemassa harjoitus- ja ravintomalli, joka ei vaadi 10–12 harjoitusta viikossa, äärimmäisiä kieltoja ruokavaliossa tai aamuharjoituksia tyhjällä mahalla. Tämä malli vaatii vain 4-5 harjoitusta viikossa. Ja mikä parasta, se tuottaa paremmat tulokset kuin väsymykseen, kyllästymiseen ja treeni-innon hiipumiseen johtava ”maratonharjoittelu”, kaksi kertaa päivässä, joka päivä.

Tätä mallia sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan Läskit pois, lihasta tilalle -verkkovalmennuksessa. Siinä opit ensin kaiken tarvitsemasi optimaalisesta harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä niiden toteutuksesta. Sen jälkeen olet valmis tekemään elämäsi tuloksia 4 kuukauden aikana.

Mitä teet eri tavalla? 

Läskit pois, lihasta tilalle -malli toimii, koska se perustuu kaiken tekemisen optimointiin. Optimointiin, jonka olen tehnyt viimeisimmän tutkimustiedon ja yli 21 000 käytännön valmennustunnin tuoman kokemuksen sekä jatkuvan harjoitusmallin parantamisen perusteella.

Valmennuksessani toteutat harjoittelua, joka puree nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo antaa lihaksillesi mahdollisuuden kasvaa ennätysvauhtia ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta polttaa rasvaa 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Valmennuksen kautta opit ja saat mukaasi

 • Tutkimustietoon ja satojen asiakkaiden kokemukseen perustuvan, tarkan 16 viikon treeniohjelman, jonka avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri.
 • Millaiset harjoitteet ja treenitavat muokkaavat kehoa nopeimmin, ja miksi.
 • Mitkä yleiset treenivirheet saavat kehityksesi laahaamaan ja pysäyttävät sen joskus kokonaan.
 • Mitkä ovat oikeasti tärkeitä pariaatteita tehokkaasti rasvaa polttavassa ja lihaksia kasvattavassa ruokavaliossa. Mitkä taas silkkaa ajan ja rahan haaskausta, jotka aiheuttavat vain ylimääräistä stressiä.
 • Kuinka paljon ja mitä sinun tulee tarkalleen syödä, jotta lihas kasvaa ja rasva suorastaan tirisee pois kehostasi.
 • Harjoitusdemon, joissa näet täsmälleen, miten harjoittelua tulisi toteuttaa. Demon periaatteilla ja tehokkailla kikoilla saat treeniohjelmasta maksimihyödyn irti heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien.
 • Innostavat ja täynnä tietoa olevat 1,5 h treeni- ja ravintovideot sekä treenidemovideon. Näihin voit palata rauhassa ja oppia koko ajan lisää.
 • Helppoja liikuntapsykologian keinoja, joilla tehostat harjoitteluasi ja motivoit itseäsi entistä tehokkaampaan harjoitteluun. Opit puskemaan salilla eteenpäin kuin juna –mikään ei pysäytä sinua! Bonuksena voit parantaa voimaasi jopa 9-11 % saman tien.
 • Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois.

HUOM! Valmennuksessa ei ole "menossa mukana" lisäravinnefirmoja joiden tuotteet "ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle". Tästä voit olla varma!

 • Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ravinnon ajoituksessa - virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.
 • Online tuen harjoittelun toteutukseen. Kattavastakin mallista voi herätä kysymyksiä. Et jää yksin pähkäilemään, vaan voit kysyä ne tätä kautta ja saat nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin.

Valmentaja: 

Suomen kokenein Personal Trainer Timo Haikarainen, LitM/PT

Moi!

Saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista. Olen valmentanut 15 vuoden aikana satoja ihmisiä lihaksikkaan timmiin kuntoon ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan. Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”: ”1-2 kg lihasta vuodessa on hyvä saavutus naturaalille!” Mitä hemmettiä? Me hankimme asiakkaideni kanssa tämän määrän kuukaudessa! Olen jatkuvasti viilannut valmennussapluunaani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 15 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista tai Lapista saakka luokseni käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en arvuuttele ja kikkaille, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 800 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut lähes 200 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Hikisillä, ja joskus rähjäisilläkin kuntosaleilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen mainioiden asiakkaideni kanssa.

Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa. Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia jannuja, kuten sinä ja minä. Mutta liikuntatieteen ja Suomen mittavimma  tulosvastuullisen valmennuskokemuksen avulla autan näitä tavallisia asiakkaitani saavuttamaan hyvin epätavallisia tuloksia –tuloksia, joiden vuoksi minua ja asiakkaitani on useinkin syytetty anabolisten steroidien käytöstä. Mutta nämä syytökset kertovat lähinnä vain ikäviä asioita niiden esittäjästä.

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän yli 21 000 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella.

Näet usein tässä kohtaa ihmisten kommentteja ja lausahduksia ”referensseinä”. Käytän kuitenkin mieluummin tässä jotain konkreettisempaa.

Seuraavassa vain muutama esimerkki konkreettisista, mitatuista ja kuvannetuista tuloksista, joita asiakkaani ovat esimerkiksi valmennuskaudella syksy 2014-kesä 2016 saaneet aikaan. Sillä uskon, että juuri tulokset ovat sinulle tärkeitä. Ei se, pitääkö joku nimetön asiakkaani minua ”symppiksenä”, ”hyvänä tyyppinä” tai ”tosi tsempparina” – vaikka toki haluan asian näin asiakkaideni keskuudessa olevan.

Nosta kuvakollaasista esiin pari mielenkiintoista esimerkkiä. Usein sanotaan, että 1-2 kiloa lihasmassaa vuodessa on hyvä saavutus. Masentava ohje. Tämä asiakkaani hankki 2,5 kuukaudessa 5,8 kiloa lihasta ja kaksinkertaisti samalla voimatasonsa useissa treeniliikkeissä.

Lihasten hankkimista ja rasvanpolttoa samaan aikaan pidetään usein mahdottomana. Sitä se ei kuitenkaan ole. Tämä asiakkaani lisäsi kroppaansa 4 kiloa lihasta samalla kun hän kiristeli rasvaprosenttinsa six pack kuntoon 3 kuukauden aikana.

Nämä herrasmiehet eivät ole poikkeuksia, vaan tavallisia treenaajia, jotka tekivät ahkerasti ja kovalla asenteella juuri oikeita asioita tulostensa eteen, 4-5 kertaa viikossa treenaten. Asiakaskansioissani on lukematon määrä vastaavia esimerkkejä. 

Katsotaan nyt, mitä kaikkea tarvitset pistääksesi oman kroppasi uuteen uskoon!

Valmennukseen sisältyvät materiaalit & luentotallenteet

Tutkimustietoon ja satojen asiakkaiden kokemukseen perustuvan, tarkan 16 viikon treeniohjelman ja ruokavalion, joiden avulla lihaksesi kasvavat ennätysvauhtia ja pidät rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri –jopa silloin kun makaat sohvalla tai nukut.

Luento 1. – rasvaa polttavan ja kehoa kiinteyttävän harjoittelun salat 1,5 tuntia

Luennolla käydään läpi valmennuksen harjoitusohjelma. Kuulet mielenkiintoista, tutkittua ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettyä tietoa siitä, miten tarkalleen kannattaa harjoitella, jotta tulokset olisivat poikkeuksellisen hyviä ja jotta vältyt tekemästä turhaa työtä. Näin harjoitusohjelma aukeaa sinulle aivan uudella tavalla.

Luento 2. Superkiinteytys-harjoitus –demo 1,5 tuntia

Vedän käytännössä yhden superkiinteytys-valmennuksen harjoituksista malliasiakkaalle. Näet lähietäisyydeltä, minkälaisella teknisellä, fyysisellä ja psyykkisellä vaatimustasolla harjoittelu tulee toteuttaa. Pääset kiinni harjoittelun toteutuksen kriittisen tärkeään maailmaan. Erittäin korkea harjoittelun laatuvaatimus on tärkeä selittävä tekijä asiakkaideni saavuttamien poikkeuksellisten tulosten takana. Keskeytän harjoituksen säännöllisin väliajoin, ja selitän auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista. Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon aikaisempien valmennusten huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo.

Luento 3. Ruokavalion ja treenin kriittiset oheistekijät 1,5 tuntia

Tässä videossa valmennuksen ruokavaliomalli ja sen taustalla olevat urheiluravitsemuksen tutkimustietoon perustuvat avataan lukuisin esimerkein. Tämän jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee syödä ja milloin, jotta saat tuloksia. Lisäksi tarkastelemme lisäravinteita. Mitä niistä kannattaa käyttää ja mitkä ovat turhia rahareikiä? Miten niitä käytetään, jotta hyöty olisi optimaalinen?

Miten pääset mukaan? 

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja Ilmoittaudu Superkiinteytys verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti.

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun.

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalit ja ohjelmat pyörivät täysin eri hintaluokassa.

 • 3 kpl 1,5 tunnin luentoa 267€
 • Harjoitusohjelmat 4kk 399 €
 • Ruokavalio 199 €
 • Etätuki 152€
 • Valmennuksen muu materiaali 299 €
 • Yht. 1316 €

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään 90% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä. 

Hinta 

Valmennuksen hinta on 197€. Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kiinteytystuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran "ensi vuoteen". 

Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kesäkuntoon nyt, ja ilmoittaudu mukaan! 

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

Maksan kertamaksuna verkkopankissa

Maksan osamaksulla/laskulla

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 16 viikon päästä ole vahvempi, kiinteämpi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

Bonukset

1) Monipuoliset materiaalit verkossa

Kaikki materiaalit, harjoitusohjelmat, ruokailuohjeet sekä paljon muuta löytyy suoraan selkeästi jäsenneltynä laadukkaasta verkkoympäristöstä. Kaikista harjoitusliikkeistä on selkeät ohjevideot. Verkkoympäristöstä löytyy myös seminaaripäivän teoria- ja käytännön osuudet audio ja videomuodossa integroituna powerpoint esityksiin - yhteensä lähes 6 tuntia tiukkaa asiaa. Pystyt helposti ja nopeasti palaamaan materiaaleihin aina kun tarve vaatii.

2) Etätuki valmennusjaksoa tukemaan

Valmennukseen sisältyy 4 kuukauden etätuki. Voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä suljetun facebook ryhmän kautta.

Muuten, tämä on nimensä mukaisesti etäTUKI. Tässä muutama kommentti tämän motivoivan ja toisiamme päivittäin parempiin tuloksiin tsempaavan, innostavan "facebook-salaseuramme" tuesta, joka ei takuulla jätä sinua yksin!

3) Materiaalit käytössä 6kk

Itse valmennusohjelma kestää 4 kk, mutta saat oikeuden verkkoympäristöön ja materiaaleihin seuraavan puolen vuoden ajaksi.

Yhteistyössä

Kuntokompassi on valtakunnallinen personal trainer palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnassa korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja palvelun korkea laatu. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita.

TH-Valmennus on 2006 perustettu kunto- ja urheiluvalmennukseen sekä liikunta-alan koulutus- ja asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys. Yritystä johtaa Timo Haikarainen, LitM. Yritys toimii Jyväskylästä käsin. TH-Valmennus yhdistää toiminnassaan uusimman valmennus- ja liikunta-alan tutkimustiedon ja käytännönläheisen toiminnan innostavalla, motivoivalla ja tuloksia tuottavalla tavalla.

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos minulle tulee kysymyksiä liikkeistä, ohjelmista tai luentotallenteista? 

Suljetun facebook ryhmän kautta toteutuva online tuki vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

"Etätuki toimii kerrankin mainiosti, kysymyksiin tulee nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan."

Sain mainioita tuloksia 2016 kevään 2 kuukauden Superkiinteytys-seminaarivalmennuksella. Onko tämä sama valmennus?

Tämä valmennus on kehitetty versio 2015 ja 2016 järjestetyistä, aina loppuunmyydyistä 2 kk superkiinteytys-valmennuksista. Ensimmäinen 8 viikkoa noudattaa samaa harjoittelumallia, pienillä viilauksilla, jotka tekevät siitä vieläkin tehokkaamman. Luento- ja videomateriaali on sama kuin alkuperäisessä Superkiinteys –seminaarivalmennuksessa. Tässä valmennuksessa mukaan tulee aivan uusi 2 kk jatko-osa, jossa harjoittelua muutetaan niin, että kroppasi jatkaa todella tehokasta kiinteytymistä myös toiset 2 kuukautta. 

Kyseessä on siis laajempi, pidempi ja uudistettu versio.

Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kodallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen etätuen kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta. Aikaisempia valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Tää etätukipuoli on toiminut hienosti ja olen saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa oli myös "etätuki". Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä!”.

Rasvaprosenttini on jo matala, haluan kasvattaa lihasta –rasvaa ei tarvitse kropasta lähteä enää yhtään. Sopiiko tämä valmennus minulle ollenkaan? 

Kyllä sopii. Jos tavoitteesi ei ole polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta samaan aikaan, saat etätuessa selkeät viilausohjeet ruokavalio- ja harjoitusohjelmaan. Homma on hetkessä hoidettu ja etenet kohinalla kohti tavoitettasi.

Miten Superkiinteytyminen poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Ohjelma ei ole kopio kilpailevan kehonrakentaja tai Athletic Fitness -urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 15 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Kaikki tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

”Tässä ensimmäisen viikon tulokseni: Vyötärö navan kohta: -8 cm, lantio levein kohta -2 cm. Vyötärön kaventuminen on helpottanut farkkuihin mahtumista, olen entistäkin motivoituneempi!”

"Kiitoksia tästä :) Luentotallenteilla todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti katsoa ajan kanssa! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi luennoilla todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla."

"Treenidemo oli erittäin inspiroiva - ihan huikea!

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja tähän poikkeukselliseen lisäryhmään on erittäin rajoitetusti. Kaikki aikaisemmat valmennukset on myyty nopeasti loppuun, joten erityisesti nyt kannattaa toimia nopeasti. 

Hinta ja maksu


Valmennuksen hinta on 197€. Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kiinteytystuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran "ensi vuoteen". 

Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kesäkuntoon nyt, ja ilmoittaudu mukaan! 

Maksan kertamaksuna verkkopankissa

Maksan osamaksulla/laskulla

Palautteita aikaisemmilta osallistujilta

"Mahtava kokonaisuus!"

"Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti faceryhmässä :)"

"Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua omaan tekemiseen."

"Treenidemotallenne oli erittäin inspiroiva!"" Ja tästä Verkkoympäristöstä: erinomaisesti toteutettu verkkokurssi. Teen näitä opettajana itse Moodleen ja tämähän on parempi ja selkeämpi kuin omat tekeleet :). Materiaali on loogisesti jaettu ja etätuki toimii todella hyvin. Vastaus tulee nopeasti ja vastaajat ovat ammattitaitoisia. Arvosana: 10+"

"Mahtava setti!"

"Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkoympäristöön kaiken kaikkiaan! Ilman sitä projektin läpivieminen olisi ollut huomattavasti sekavampaa. Lisäksi tuntuu mukavalta kun saa oikeasti yksilöllisesti vastauksia omiin kysymyksiinsä ja ennen kaikkea nopeasti!"

"Erinomainen kokonaisuus. Paljon tietoa pureskeltavaksi! Kiitos."

"Seminaaritallenteissa on erittäin painavaa asiaa ja oli erityisen kiva, että asioihin sai etätuen kautta kattavia vastauksia"

"Todella hyvä ja informatiivinen setti! Kiitos :) "

"Mahtava kokonaisuus, Kiitos :) :)"

"Erittäin hyvä kokonaisuus. Hyvin jaksotettu, mukava kuunnella asiantuntijaa.."

"Hyvin organisoitu. Mielenkiintoinen, sujuva esitys. Asiat ytimekkäästi."

"Aivan loistava valmennus."

"Kiitos muuten loistavasta nettisivustosta, jonka olette tämän projektin tueksi luoneet. Ne toimivat erittäin hyvin ja ovat todella selkeät! :) Tiedot ruokailuun ja lisäravinteisiin liittyen sekä ruokailujen rytmityksestä ja miten sitä voi vaihdella (päivällinen voi olla iltapala ym.) ovat olleet kullan arvoisia itselleni."

"Timon luentosetit yhtä hyviä kuin aina ennenkin. " 

"Kiitoksia :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla."

"Timo Haikarainen luennoitsijana huikea, hänen esittämänsä tiukka asia ilman turhia "hifistelyjä" varmisti omaa fiilistäni siitä, että olen oikeilla jäljillä treenin ja ravinnon suhteen. Vaikka en niin pidäkään englanninkielisistä fraaseista, niin tähän on pakko kirjoittaa: "Keep up the good work! :) Mukavaa viikonaloitusta!"

"Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä. Sellainen yleinen löpinä ja höpötys osio olis ihan kiva mihin vois kirjoittaa miten menee tai mikä' pänni, vaikkei nyt olis mitään kysyttävääkään."

"Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat - tuovat todella paljon lisäarvoa! Kiitos niistä!"

"Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu ja etätuen kautta tulee kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan."

Nyt on sinun vuorosi aloittaa matka kohti tuloksia ja muokata kroppasi täysin uuteen uskoon!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla! 

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 4 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Kädet ovat ohuet. Peilikuva irvistelee sinulle. Maha pullottaa. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 4 kk päästä elämäsi kunnossa. Paidat puristavat hartioista ja käsivarsista –eivät mahasta, olet itsevarma, rauta on kevyempää kuin koskaan, kaverisi hämmästelevät kondistasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla! 

Kyllä lähden mukaan, ja teen elämäni tuloksia!

Maksan kertamaksuna verkkopankissa

Maksan osamaksulla/laskulla

Lisätietoja:

Tunnukset kateissa: